Alba Gesti - junyfotografic

Buscar
Go to content

Main menu:

Fotografs

Fotògrafs

Beautiful Nightmare / Sweet Up


Alba Gesti
Del 28 de maig al 30 de juny

Neix a Barcelona l’ octubre de 1991, la seva ciutat de residència actual.

Va aprendre aquest art, la fotografia, gràcies a l’interès que tenia d'interpretar, a través de la imatge fixa que podia imaginar la seva ment. Al 2009 ,, quan tenia 18 anys,  va tenir la seva primera càmera i un any més tard va començar a estudiar el que realment volia, que es va convertir en la seva professió i passió. El seu interès pels contes de fades i misteris i el que s’hi amagava   la va fer anar més enllà amb el seu primer projecte: Beautiful Nightmares, un any de durada amb 6 històries dins d'ella. No es quedarà enrere en el  món de la moda, tant alternativa com més comercial, sempre afegint-hi el toc personal de misteri, màgia i fantasia.

Beautiful Nightmare, el primer projecte que li va portar un any de la seva carrera  com a fotògrafa , el qual encara segueix en procés i creació. Llum, postproducció i cada un dels detalls que inclouen  aquestes imatges són atesos acuradament per voler donar un nou gir als contes de nens que hem escoltat i llegit des de sempre. Aquesta obra és completament contrària al que normalment veiem en les seves obres. A partir d’aquesta, gràcies estilismes, maquillatges i  models,  es bolcarà en la seva reproducció de mons imaginaris i fantàstics.

En aquesta obra i en les anteriors, hi podem apreciar un cert tetricisme i preocupació de l'artista  barrejat amb un toc d'erotisme i picardia que inclouen  cadascun dels personatges. Aquest projecte està actualment publicat: Alternative revolution (revista dels Estats Units), Bad Skin i Ultratumba (revistes espanyoles). I properament a la revista  Gothic Noir Magazine.

D'altra banda, destaquem la nova tendència al món Boudoir que fa poc va descobrir aquesta fotògrafa. Sweet Up, el primer treball fotogràfic que va realitzar conjuntament amb la model Laura Snowhite. Volen retratar ,en aquest cas, el costat sensual i eròtic, mitjançant la insinuació, donant-li un toc pin up amb un blanc i negre que no acostumem a veure en els seus treballs, que per contraposició és totalment diferent al treball anterior.  Així doncs podem arribar a veure la versatilitat que pot tenir una fotògrafa.


 
 
Back to content | Back to main menu