Andres Ferriz - junyfotografic

Buscar
Go to content

Main menu:

Fotografs

Fotògrafs

Natures mortes


José Antonio Andrés Ferriz
Del 28 de maig al 30 de juny

Les 25 fotografies en color que presenta aquest fotògraf sobre natures mortes va obtenir-les primer, i després crear-les, amb llum de llanterna; directament de l’escàner, o bé amb elements escanejats o fotografiats i posteriorment muntats.

A través d’una llarga trajectòria fotogràfica, l’artista ha passat per pintar amb revelador; tractar positivats amb lleixiu; pintar, ratllar o picar positivats; a la vegada que també ha fet muntatges i collages. Però quan va arribar la fotografia digital, encara que considera que no inventava res de nou, va començar a practicar i obtenir imatges de natures mortes il·luminades amb la llum d’una llanterna, o bé obtingudes directament de l’escàner amb uns resultats del tot sorprenents. Aleshores, va comprovar que es tractava d’un nou mitjà molt interessant per a manifestar una manera molt personal d’expressar i d’interpretar les imatges.

En paraules seves, estima que el més interessant i positiu que ofereix la singular manera d’obtenir aquestes fotografies és l’impacte visual que produeixen a partir del tractament de la llum i dels colors.

 
 
Back to content | Back to main menu