Jaume Vila Alaman - junyfotografic

Buscar
Go to content

Main menu:

Fotografs

Fotògrafs

L'aviació


Jaume Vila Alaman
Del 28 de maig al 30 de juny

Es va iniciar en la creació artística als 14 anys, És cofundador i actual responsable de dues de les entitats que conformen la Federació Catalana de Fotografia, la Secció de Fotografia de l’Associació del Personal de "la Caixa" i  l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt, agermanada aquesta última amb la Cooperativa "Il Raccolto" de Robecchetto con Induno (MI) Itàlia.

En el passat va col·laborar de forma habitual i sempre sobre temes fotogràfics, en un parell de publicacions periòdiques.

És membre particular de la FIAP, ISF, FCF, CEF y PSA.

Actualment una de les seves principals activitats és la de jurat de concursos, en representació de la Federació Catalana de Fotografia.

Cal remarcar que un dels seus primers reconeixements, el va obtenir a la Mostra Fotogràfica Internazionale, organitzada per la Cassa de Risparmio di Genova e Imperia, l’any 1971.

El juny de 2009 fou nomenat "Autore del mese", per part d’Obiettivo Valsesia, una de les entitats més representatives de la Federació Italiana de Fotografia. Aquest reconeixement s’atorgava per primera vegada  a un ciutadà estranger.

Les seves especialitats més remarcables són la fotografia d’estudi i la d’aviació, considera que la fotografia és una eina excel·lent per al foment del  coneixement i l’amistat.


 
 
Back to content | Back to main menu